Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (4.97 secunde)
• De metalurgie se cam alege praful, desi, dupa privatizare s-au bagat in continuare bani publici in intreprinderi, sub diverse forme, in special prin preturile preferentiale la energie si gaz metan.
- Gazul de balta, de obicei, nu are miros, dar scoate niste sunete, ca mici pocnituri, similare celor de la aprinderea unui arzator cu gaz.
Din primele informații, expoziția ar fi avut loc din cauza unei acumulari de gaz metan in subteran. Aceasta a fost ipoteza luata in calcul si in cazul exploziei din mina Uricani, soldata cu moartea a doi mineri, in octombrie 2017.
Penalty-ul obtinut de Farul in minutul 95 al meciului cu Gaz Metan a starnit polemica. Ilie Poenaru si Ronaldo Deaconu au fost vehementi impotriva arbitrului Calin la declaratiile de dupa partida.
"Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Cu doar 13 jucatori valizi in echipa si cativa juniori, Gaz Metan Medias a reusit cumva sa remizeze cu Rapid, scor 1-1, desi putea sa si castige, iar la final, fotbalistii si-au strigat din nou disperarea.
Gaz Metan a fost depunctata recent dupa o datorie neplatita catre Ronaldo Deaconu, fostul ei jucator, iar situatia este in continuare una critica.
Ilie Poenaru s-a despartit si el de Gaz Metan Medias, dupa plecarea in masa a mai multor jucatori. Fostul antrenor al ardelenilor a dezvaluit ca a primit, totusi, ceva bani, la plecare.
Seful de la Casa Fotbalului a explicat ce masuri ia pentru ca echipe precum Academica Clinceni si Gaz Metan Medias, aflate aproape de faliment in plin campionat, sa nu mai strice competitia in anii viitori.
Ilie Poenaru (45 de ani), liber de contract in acest moment dupa ce a reziliat cu Gaz Metan Medias, din cauza problemelor financiare, a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB.
Prefectul Crisitan Roman a ajuns la concluzia ca incalzirea centralizata este mai ieftina, cu zece procente, decit cea pe baza de centrale cu gaz metan.
Daniel Niculae, presedintele Rapidului, a participat la Adunarea Generala a LPF, acolo unde s-a discutat si problema unor echipe precum Academica Clinceni si Gaz Metan Medias.
Invitat in studioul Orange Sport, Basarab Panduru a avut un discurs manifest la adresa situtiei care s-a produs in Liga 1.
Gaz Metan (Medias) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucuresti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti) / Arbitru VAR: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti), Arbitru AVAR:
Gaz Metan (Medias) Arbitru: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) / A1: Popescu Adrian (Craiova), A2: Dumitru Ionel Valentin (Gherghita) / Arbitru VAR: Andrei Florin (Targu Mures), Arbitru AVAR:
Noi, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova, am finalizat anul trecut un SF, iar din DN 6 continuarea acestei centuri va fi in DN 55, in zona Malu Mare, si va iesi in zona Podari - DN 56, astfel incat tot ce inseamna drumuri nationale care au legatura cu Craiova sa fie legate si sa nu mai avem trafic greu in Craiova.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. Ele trebuie rezolvate. Cred ca un stadiu exact il are in acest moment arhitectul Diaconescu.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. Ele trebuie rezolvate. Cred ca un stadiu exact il are in acest moment arhitectul Diaconescu.
Cei in cauza sint angajatii Primariilor Secu, Podari, Dabuleni, Farcas, Maglavit si Castranova. Eugen Marinescu, Directorul directiei de contencios administrativ si avizul legalitatii actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca in aceasta perioada este verificata activitatea de la 20 de primarii, controlul urmind sa se extinda.
"La evenimentele organizate de unitatea noastra de invatamant au luat parte, in calitate de oaspeti, scolari si prescolari de la Scoala din Salcuta - Calopar, Podari, Gradinitele 'Pinocchio' si 'Luceafarul'.
google-analytics.com